Heerhugowaard City Run by Night wordt weer spektakel 🗓

Vrijdag 13 april wordt de Heerhugowaard City Run by Night 2018 gehouden en omdat er 500 extra startbewijzen zijn gemaakt, kun je je nog ruim een week lang inschrijven voor dit prachtige hardloopevenement. De afstanden zijn weer 5 en 10 kilometer. De Blosse Kidsrun voor kinderen van 5 t/m 8 jaar is 600m en de run voor jeugd van 9 t/m 13 jaar is 1.100 meter. Ook kunnen zich nog business teams inschrijven.

De start en finish van de Rabobank HHW City Runs en de Blosse Kidsruns zijn weer bij het Stadsplein en het Coolplein.  Bij de finish draait DJ-Jerone voor de juiste sfeer, en op het 2,5 km punt zal DJ Flyon de lopers vanaf zijn dj-busje voortstuwen met opzwepende beats.

De twee goede doelen die het JCI HHW heeft aangewezen zijn het Buitenlevenproject en Present Heerhugowaard. Het project draait om de realisatie van een werkplek voor mensen met een beperking in Het Erf in de wijk De Draai. Hier zullen ze kunnen genieten van buitenwerk, van groen en van dieren. Stichting Present is een makelaar voor mensen die vrijwillig hulp bieden en mensen die het nodig hebben. Denk aan klussen in en om het huis, verhuizen, schoonmaken, vrouwenopvang en begeleiden van dagtripjes.

Om 18:30 uur wordt afgetrapt met de KidsRun van 600m en om 18:50 uur volgen de Kidsrun van 1.100m. Dan om 19:45 start de Rabo Cityrun 10 km
en om 21:15 uur klinkt het laatste startschot voor de  5 km.

De Kidsruns kosten 5 euro, de 5 km 12 euro en de 10km 16 euro. Businessteams betalen 199 euro ex. btw. Daarbij maak je wel de kans om een loopclinic te krijgen van Nederlands recordhouder 110m horden Robin Korving. Inschrijven kan via heerhugowaardcityrun.nl.  De extra startnummers worden overigens niet meer voorzien van je eigen naam en worden ook niet toegestuurd. Ze zijn bij de organisatie ter plaatse op te halen.

 

 

Gepland sport