Debuterende Bouzit helpt FC Marlène naar 5-1 zege

Vrijdag debuteerde Ilias Bouzit tijdens de competitiewedstrijd tegen zvv Eindhoven. De Amsterdammer liet zien waarom hij de publiekslieveling is in de hoofdstad en maakte twee treffers. Met zijn twee treffers hielp hij FC Marlène naar een 5-1 zege.

Het eerste team van FC Marlène startte vrijdag met een nieuw uiterlijk. Dit keer niet het vertrouwde gezicht van clublegende Jeroen Kossen binnen de lijnen, maar wel Mo Attaibi, Hoessein Jabir en Bouzit. Ook Nigel Wijdebosch en Peter Rozenbeek waren er klaar voor. De doelman maakte daarmee zijn 21e seizoensstart in het eerste team van de blauwwitten.

Na slechts 17 seconden kwam de thuisploeg met 1-0 op voorsprong met een doelpunt van Bouzit. De tweede treffer kwam drie minuten later met een voltreffer van Stefan Dol.

Met een pegel van Nabil Akaazoun kwam FC Marlène op 3-0. De Eindhovenaren wisten vlak voor rust nog een tegengoal te maken. Naast nog een prima treffer van Bouzit en een goal van de goed spelende Jabir was het debuut van jeugdspeler Kevin van London misschien wel het hoogtepunt.

De toon is gezet en het belooft een succesvol seizoen te worden voor FC Marlène.