Nationaal Theaterweekend in Cool met drie voorstellingen voor maar 10 euro 🗓

In het weekend van 27 en 28 van januari 2024 staat theater Cool in Heerhugowaard in het teken van het Nationaal Theaterweekend. Dat viert Cool met drie voorstellingen. Op zaterdagmiddag 27 januari trakteert ‘Mees Kees Op Kamp’ de hele familie op een geweldig avontuur, gevolgd door een optreden van cabaretier Sezgin Gülec later op de avond. Cool sluit het theaterweekend op zondagmiddag 28 januari af met het dansgezelschap Oxygen.

Op zaterdag 27 januari kan iedereen vanaf 8 jaar mee op avontuur met Mees Kees en zijn klas. Ondanks het goed dichtgetimmerde werkplan van mevrouw Dreus weet Mees Kees zelf van een leerzame werkweek op kamp een geweldig avontuur te maken. Cabaretier Sezgin Gülec staat met zijn voorstelling in Toon, de nieuwe kleine zaal. De optredens van Sezgin zijn volgens velen niet voor tere zieltjes.

Op zondagmiddag 28 januari sluiten de dansers van Oxygen het weekend af. De dansvoorstelling is unieke combinatie van dans, lichteffecten, schaduwspel en projecties.

Tickets voor deze drie voorstellingen kosten 10 euro en zijn te reserveren via de website van Cool of via de servicebalie van het theater.

van tot
Gepland ingezonden