Langedijker schaakvereniging Schaakmat organiseert vier trainingsdagen in De Binding šŸ—“

De Langedijker schaakvereniging Schaakmat organiseert de komende maanden vier trainingsdagen. Deze trainingsdagen van seizoen 2023 – 2024 vinden plaats op de zaterdagen 9 december, 20 januari, 9 maart en 13 april en zijn vooral gericht op beginnende en gevorderde senioren, en op sterke jeugdspelers uit gemeente Dijk en Waard.

Schaakmat bestaat volgend jaar 90 jaar en is een gezellige vereniging met rondĀ  30 senioren en eenzelfde aantal jeugdleden. De thuisbasis is De Binding. Er is een interne competitie die loopt van september tot en met juni en er worden ook externe wedstrijden gespeeld. In de regionale competitieĀ  doet Schaakmat met drie schaakteams goed mee.

De trainingsdagen worden zoals de vorige keer verzorgd door Pascal Losekoot, een bekende trainer die goed in staat is op verschillende niveaus les te geven en ook regelmatig in de schaakbladen publiceert. Ze durenĀ van 10:00 tot 12:30 uur en kosten 5 euro per stuk,Ā dankzij een bijdrage uit het gemeentelijke Sportakkoord. Aanmelden is gewenst en kan via Arjen van Verseveld (voorzitter@schaakkmat.org). Meer informatie staat op schaakmat.org. (foto: Pexels)

Gepland sport ingezonden