‘Vechttheater’ vol turboslapstick, acrobatiek en visuele effecten in De Vest 🗓

Het fysieke spektakelstuk ‘Knock-out’ is vrijdag 1 en zaterdag 2 december te zien in Theater De Vest in Alkmaar. De Jakop Ahlbom Company & ISH Dance Collective brengen met Knock-out een ode aan de actiefilm. Knock-out’ was in 2021  al een grote theaterhit en gaat dit jaar op herhaling.

Jakop Ahlbom was regisseur van de voorstellingen als Horror en Lebensraum en Marco Gerris is artistiek leider van ISH Dance Collective. In hun rollercoaster ‘Knock-out’ buitelen de acrobatische trucs, komische scènes, turboslapsticks  en visuele effecten in razend tempo over elkaar heen. Het publiek is er getuige van hoe de klungelige en licht naïeve Larry en zijn ontevreden echtgenote worden gekidnapt. Het leidt tot een hilarische ontknoping waarbij indrukwekkende vechtchoreografieën, die de wetten van de zwaartekracht tarten, de boventoon voeren.

De voorstelling begint op beide dagen om 20:15 uur. Toegangskaarten kosten 39,50 euro kunnen worden gereserveerd via theater De Vest of via de kassa, tel 072-54899999.

van tot
Gepland ingezonden