Alkmaarse koor Close-up brengt kerstsfeer naar Alkmaarse kerkjes 🗓

De 21 zangers en zangeressen van zanggroep Close-Up geven op 14 en 15 december twee kerstconcerten in kerkjes in Oudorp en Alkmaar. Het koor, onder leiding van Sjoerd Jansen, brengt de bezoekers alvast in de kerststemming met de show ‘The World for Christmas’. Close-Up zingt   a-capella  en close harmony.

In The World for Christmas beschouwt Close-Up al zingend haar hun kijk op de wereld: het zou mooi zijn als je die ontdoet van alle ballast en alleen de schoonheid van de aarde zelf overhoudt. Een mooie kerstboodschap in een sfeervol decor van prachtige kerkjes waar de klankkleur van Close-Up helemaal tot z’n recht komt. Het koor zingt nieuwe nummers en enkele kerstklassiekers.

Donderdag 14 december kunnen bezoekers Close-Up horen in de Witte Kerk De Terp, Kerklaan 4 in Oudorp en 15 december staat een optreden gepland in het Remonstrantse Kerkje, aan het Fnidsen 37 in Alkmaar.
De voorstellingen beginnen om 20:00 uur en duren ongeveer 75 minuten, zonder pauze. Een drankje na afloop is inbegrepen bij de prijs. Meer informatie en kaarten op de website van Close-Up.

van tot
Gepland ingezonden