Instuif voor dreumesen en sportspektakel in sportcentrum De Beeck in Bergen 🗓

De buurtsportcoaches van Bergen organiseren op donderdag 4 januari weer een dreumesochtend voor de allerkleinsten ( van 1 tot en met 4 jaar). En in de middag volgt er een sportspektakel voor basisschoolkinderen.

Ouders kunnen tijdens de dreumesochtend samen met hun kind springen, rennen en plezier maken. Elke dreumes mag zijn of haar loopfiets meenemen waarmee de kinderen een begeleid fietsparcours kunnen afleggen. Ook is er een plekje in de sporthal waar de allerkleinsten kunnen rondkruipen en spelen. De Dreumesochtend duurt van 10.00 tot 11.30 uur.

In de middag is het de beurt aan de basisschoolkinderen die zich in de sporthal kunnen uitleven op een luchtkussen en een heuse stormbaan. Kinderen kunnen zich bij binnenkomst ook aanmelden voor een sportclinic, zoals kickboksen, voetbal en sport & spel. Het Sportspektakel duurt van 12.30 tot 15.00 uur. Alle deelnemers krijgen een ticket voor het zwembad in De Beeck, waar een uitdagende stormbaan in het water ligt.

Jongerenwerk Bergen opent vervolgens om 15 uur de deuren van jongerencentrum Frats. Kinderen vanaf groep 3 zijn welkom en kunnen deelnemen aan toffe activiteiten en spellen. De toegang voor alle sportactiviteiten bedraagt 2,50 euro per kind, aanmelden is gewenst en kan via de website van Sport & Bewegen in Bergen.

Gepland ingezonden