Ierse pianist Seán Morgan-Rooney speelt klassieke muziek in De Rijp 🗓

In De Doopsgezinde kerk in De Rijp verzorgt de Ierse pianist Seán Morgan-Rooney op 15 december een klassiek concert. In de kerk aan het Jan Boonplein in De Rijp zet hij in deze adventtijd een mooi pianoconcert neer. De Ier brengt muziek van Dmitri Sjostakovitsj, Robert Schumann en Modest Moessorgski.

De jonge Ierse pianist speelt niet alleen het traditionele repertoire, maar houdt zich ook bezig composities voor de zwijgende film, dans en theater. Bezoekers kunnen volgens de organisatie rekenen op een spannend pianoconcert. Voor de kenners van klassieke muziek; Sean Morgan-Rooney heeft het werk van de Russische componist Moessorgski goed in zijn vingers en speelt dan ook de oorspronkelijke suite van Modest Moesorgski’s beroemde stuk ‘Schilderijen van een tentoonstelling’.

Het optreden begint om 19.30 en toegangskaarten kosten 17,50 euro en zijn verkrijgbaar via de website van stichting Trijntje Lakeman. Bezoekers kunnen de kaarten ook bestellen via het e-mailadres strijntjel@gmail.com of via 06 27596472. Aan de deur kosten de tickets 20 euro.

Gepland ingezonden