Mart Hoogkamer tovert FG Live in Heerhugowaard om tot kersttempel 🗓

[UPDATE: Dit concert is verplaatst naar 24 mei 2024]

Mart Hoogkamer zet op zaterdag 23 december FG Live op zijn kop met een speciale kerstshow. Op de bühne van het poppodium in Heerhugowaard zingt de zanger uit Leiden zijn eigen hits en brengt hij een eerbetoon aan René Froger en Rob de Nijs. De veelzijdige zanger zal met zijn band de zaal laten swingen en meezingen. Bezoekers kunnen zich onderdompelen in nummers als ‘Ik ga zwemmen’  en ‘Spanje’.

“Dit is een van de mooiste locaties om op te treden in Nederland. Het voelt als een soort mini-Ziggo Dome”, aldus Hoogkamer. Voor de zanger is de terugkeer naar de concertzalen een persoonlijke overwinning na een roerige periode waarin hij een burn-out overwon. Het poppodium wordt voor de kerstshow van Mart Hoogkamer omgetoverd tot kerstpaleis in winterse sferen.

De Alkmaarse dj Jacky draait in het voorprogramma en dj Jacco Silver zorgt voor een mooie afsluiting van de avond tijdens de afterparty in FG Live.
Dj Jacky warmt de zaal op vanaf 20:00 uur op en Mart Hoogkamer betreedt om 22:00 uur het podium om het publiek mee te nemen in zijn dansbare hollandstalige songs. Tickets en meer info op de website van FG Live. Neem ook een kijkje op Facebook.

van tot
Gepland ingezonden