Literiaire avond bij Willibrordus Heiloo over te gekke boeken, schrijvers en met Hans Krabbe 🗓

Op woensdagavond 17 januari zijn bezoekers van harte welkom bij de avond Te gekke boeken en schrijvers. In de Verhalenkamer van GGZ-instelling Willibrordus staat het thema vrijuit spreken centraal. Filosoof en publicist Hans Krabbe praat de bezoekers bij over taalverruwing, sociale media en waarheid.

Krabbe pleit voor een nieuwe blik op communicatie. Hij zal uit de doeken doen waarom we juist nu behoefte hebben aan zogenaamde morele communicatie. Deze communicatiewaarden vormen een nieuw motto voor communicatie en vinden hun oorsprong in de dialogen van oude Griekse filosofen als Socrates en Diogenes.

Er is ook tijd voor zijn boek ‘Vrijuit spreken. Beter communiceren in het post-truth tijdperk’.  en zijn ideeën over morele communicatie presenteren. Na een vraaggesprek met uitgever en filosoof Gijs Reudink is er uitgebreid tijd en ruimte zijn voor het stellen van vragen.

De lezing is op woensdag 17 januari, begint om 19:30 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. De Verhalenkamer Willibrordus, is te vinden aan Olvendijk 2a in Heiloo. Geïnteresseerden moeten zich per email aanmelden via info@verhalenkamerwillibrordus.nl.

Gepland ingezonden