Wie heeft het gedaan? Word jurylid bij De Protestmoord in Theater De Vest 🗓

Van 1 tot en met 7 januari kunnen liefhebbers bij Theater De Vest zelf een rol spelen, namelijk die van jurylid in een theatraal online strafproces. Na het succes van de vier theatrale ‘Schuld of Onschuld’ rechtszaken, start op maandag 1 januari het laatste proces in de opvolgende serie genaamd ‘De Protestmoord’.

In deze vierde aflevering van De Protestmoord kunnen bezoekers genieten van het acteerwerk van onder andere Egbert-Jan Weeber, Edwin Jonker, Claire Bender, Joost Prinsen en Jandino Asporaat. Het draait in deze rechtszaak om de moord op een milieuactiviste Anna. Zij blijft voor dood achter bij een klimaatdemonstratie en alles wijst er op dat Tim, leider van de klimaatprotestbeweging, verantwoordelijk is voor haar dood door verstikking.

Jan Kooijman speelt de rol van advocaat van de verdachte, met tegenover hem Louise Korthals als officier van justitie. Voorzitter van de rechtbank is ook dit keer Jules Croiset. Het is aan deelnemers als jurylid om een oordeel te vellen over Tim: schuldig of onschuldig aan Anna’s dood?

Een ticket voor ‘Schuld of Onschuld – De Protestmoord’ geeft online toegang tot video’s van alle getuigenissen en verklaringen en een dossier met foto’s, verslagen en bewijsmaterialen. Kijk als bezoeker en online jurylid mee naar alle bewijsvoering van de officier van justitie, naar het pleidooi van de advocaat, de verhalen van de getuigen en vel een oordeel over het lot van Tim.

Op 7 januari komt de video vrij over wat er daadwerkelijk is gebeurd. Maar voor die tijd hebben de deelnemers hun juryuitspraak al gedaan. Even zien of de deelnemers het bij het rechte eind hadden. Lees meer en bestel je kaarten via de website.
Tickets kosten 17,50 euro en 1,75 euro servicekosten. Het ticket is geldig voor het gehele proces. Let op: deze ticketprijzen zijn exclusief 1,50 euro transactiekosten per transactie.

van tot
Gepland ingezonden