Museum Broekerveiling opent tijdens kerstvakantie de deuren voor de Warme Winterdagen 🗓

Bij Museum Broekerveiling staan ze in de startblokken voor de warme winterdagen van 27 december tot en met 7 januari. Tijdens deze periode kan iedereen terecht bij het museum voor verschillende winter activiteiten.

Bezoekers kunnen in het proeflab zelf appelmoes en brood maken, en dat kan direct opgepeuzeld worden. In het kindertheater wordt de voorstelling ‘Worteltjes van Oranje’ gehouden, en speciaal voor kinderen tussen de 4 en 8 jaar is er éénmalig de voorstelling genaamd ‘De Koffershow’. Buiten de voorstellingen om kunnen er ook kaarsen en koekjes gemaakt worden.

Voor de bezoekers die een stap terug in de tijd willen nemen is er de mogelijkheid om zich te kleden in traditionele West-Friese kostuums, of een rondleiding te volgen en meer te leren over de geschiedenis van de Broekerveiling.

De Warme Winterdagen zijn elke dag te bezoeken van 10:00 tot 17:00 uur, tegen een aangepaste entreeprijs van 9,50 euro. Vip-kaarten van de Vriendenloterij, Museumkaarthouders en kinderen onder de 4 jaar hebben gratis toegang. Meer informatie is te vinden op de website van Museum Broekerveiling.

van tot
Gepland ingezonden