Spetterende en bruisende kerstvakantie in zwembad De Beeck in Bergen 🗓

Zwembad De Beeck wordt tijdens de kerstvakantie omgetoverd tot een sfeervol kerstzwembad en bruist van de activiteiten. De openingstijden voor het vrijzwemmen zijn flink verruimd.  Het bad is, met uitzondering van eerste en tweede kerstdag en nieuwjaarsdag, elke dag geopend. Het water in het doelgroepenbad is een paar graden warmer dan normaal  en de bodem ligt wat hoger zodat ook de kinderen kunnen staan.

Op beide vrijdagavonden kan de jeugd discozwemmen. Naast heerlijke kerstmuziek draait de diskjockey ook diverse hits. In beide baden kan er vanaf 19.30 uur heerlijk worden gedanst en gespetterd . De Piraten stormbaan dobbert bij de eerste discoavond op 29 december ook weer in het water; een uitdagende attractie voor de jeugd die vaak hilarische taferelen oplevert. Vanaf zaterdag 30 december ligt de Piraten stormbaan elke middag in het 25-meterbad.

Op donderdag 4 januari organiseren de buurtsportcoaches van Holland Sport in de gemeente Bergen een Dreumesochtend en Sportspektakel in de sporthal. In de ochtend, van 10.00 uur tot 11.30 uur kunnen de allerkleinsten zich uitleven tijdens de dreumesochtend.  Van 12.30 uur tot 15.00 uur kunnen  basisschoolkinderen in de sporthal  mee doen aan het Sportspektakel. IJspaleis Bergen is die dag aanwezig met verse crêpes en wafels.

Alle deelnemers van de Dreumesochtend en Sportspektakel krijgen voor deze dag een vrijkaartje voor het zwembad! De toegang voor alle sportactiviteiten bedraagt 2,50 euro per kind en aanmelden is gewenst.
Voor meer informatie en openingstijden kunnen bezoekers terecht op de website van het zwembad.

van tot
Gepland ingezonden