Regionaal muziektalent toont kunsten bij Café Cool Live 🗓

Theater Cool in Heerhugowaard start met Café Cool Live een nieuw live muziekconcept. Deze reeks biedt drie avonden vol optredens van regionale talenten in het sfeervolle Cool Café. Op zaterdag 13  januari is de aftrap die in het teken zal staan van bandjes.

Drie veelbelovende bands uit Noord-Holland betreden het podium: Krappe Sokken, RELICS en The Captain. Elke band brengt zijn eigen unieke muziekstijl, variërend van indie pop tot alternatieve rock. Axel Glas, barhoofd bij Cool en zelf gepassioneerd muzikant, is de drijvende kracht achter deze nieuwe reeks. “De bands en soloartiesten mogen schitteren op ons kleine podium in een intieme, sfeervolle setting, dichtbij de bar. Er is zoveel lokaal talent en dit concept biedt een prachtig podium voor hen”, aldus Alex.

De tweede avond, ergens in het voorjaar, zal in het teken staan van singer-songwriters. Het thema voor de derde avond moet nog worden ingevuld. Bezoekers kunnen in Café Cool Live genieten van live muziek en gezelligheid. De deuren van Cool Café openen 13 januari om 19:30 uur, het programma start om 20:15 uur. De toegang is gratis. Graag wel vooraf online reserveren via de website van theater Cool.

Op de foto de vrolijke punkrock band Krappe Sokken uit de regio Alkmaar.

Gepland ingezonden