Trip down musical Memory Lane: Beatles-, Elvis- en Zeezendermuseum weer open 🗓

Op 7 januari gaat het grootste Beatlesmuseum van Europa weer open. Hoewel, inmiddels zijn het Elvismuseum en het Zeezendermuseum ook in hetzelfde pand aan de Pettemerstraat getrokken en is een bezoek een ware trip down ‘musical Memory Lane’. En dat allemaal één dag voor de verjaardag van The King.

Er is de hele dag live muziek, waarbij zowel de Beatles als de Elvis liefhebbers op hun wenken bediend worden. Ook de inmiddels bekende Elvis robot zal aanwezig zijn en optredens verzorgen. Maar Elvis of The Beatles, iedereen die de muziek uit de 60ties en 70ties een warm hart toedraagt kan ook eens een kijkje nemen in het vernieuwde deel van het museum dat voor de zeezenders is gereserveerd.

De zeezenders speelden een cruciale rol in de destijds in Europa ontluikende populariteit van rock ‘n roll en popmuziek. Vanuit de internationale wateren speelden zij de muziek die bij de nieuwe generatie een gewillig oor vond maar bij de in staatshanden zijnde publieke radiozenders niet of nauwelijks te horen was.

Het museum is zondag 7 januari vanaf 12:00 uur geopend.

Gepland ingezonden