Tijdens Holland Short Film Festival genieten van films en heerlijke maaltijd: “Mensen raken elkaar aan de praat” 🗓

Achterover films kijken met een heerlijke lunch of diner. Niet met één film dus, maar met een grote selectie aan ‘short’ films. Uit 400 inzendingen is door Holland Short Film Festival een selectie gemaakt van korte films uit de hele wereld. Van Iran tot aan de Verenigde Staten, er is een grote variatie in stijlen, verhalen en oorsprong. “Films kijken tijdens een diner of lunch geeft een bijzondere sfeer, mensen raken met elkaar in de praat. Tijdens vorige edities in Bergen zag je dat bezoekers echt enthousiast raakten.”

Aan het woord is Peter Bosman, één van de organisatoren van het festival. “De films zijn maximaal 15 minuten, maar er zitten ook films tussen die korter zijn dan 5 minuten.” Bij elk restaurant dat mee doet aan het Holland Short Film Festival ligt de nadruk op comedy en levenslustige films.  Het Holland Short Film Festival begint vanaf 12 januari tot en met 21 januari in heel Noord-Holland zullen er korte films te zien zijn met lunches/diners erbij.

Tijdens de films kan er natuurlijk genoten worden van een lunch of diner van het restaurant. Bij Museum Broekerveiling in Broek op Langedijk is er van 12:00 tot 13:30 uur een filmlunch. Bij De Burg in Noord-Scharwoude kunnen de bezoekers genieten van de selectie films en een diner van 17:00 tot 21:30 uur. In Alkmaar kunnen bezoekers van 18:00 tot 20:30 uur terecht bij De Eendracht in ’t IJkgebouw en bij het Fallon Hotel.

Bij De Eendracht en Museum Broekerveiling kosten de kaartjes 49 euro per stuk, de kaartjes bij De Burg kosten 59 euro en bij het Fallon Hotel zijn de kaartjes voor 69 euro per stuk. Meer informatie over de menu’s, tijden en het reserveren van een plekje staat op de website van Het Holland Short Film Festival.

van tot
Gepland ingezonden