Energiecoaches delen ideeën over energie besparen tijdens ‘Aan tafel met’ 🗓

Vier of vijf zonnepanelen of één warmtepomp, het zijn opties voor een duurzamer huis. Energiecoaches Martin Damen en Vincent Dekker delen tijdens een nieuwe editie van ‘Aan tafel met’ hun ideeën over energie besparen. Op donderdag 8 februari leggen ze uit dat eenvoudige maatregelen soms al veel effect kunnen hebben, en dat besparen niet alleen inleveren is maar ook comfort in huis kan betekenen.

De energiecoaches zijn vrijwilligers en hebben een opleiding gedaan om eigenaren van een huis op weg te kunnen helpen naar een groene toekomst. Maar naast eigenaren één op één helpen schrijft Vincent ook al 12 jaar een weblog over duurzame energie. Samen staan ze klaar voor vragen en zijn ze bereid om persoonlijke adviezen te geven op locatie. ‘Aan tafel met’ is een initiatief van bibliotheek Kennemerwaard, en geeft mensen uit het dorp de gelegenheid om hun verhaal of kennis te delen met anderen.

De komende editie vindt van 13:30 tot 15:00 uur plaats bij PostaanZee in Egmond aan Zee. De toegang is gratis en aanmelden om bij te wonen is niet nodig. Om een eigen ‘Aan tafel met’ te verzorgen is aanmelden wel nodig, dit kan bij een medewerker van de bibliotheek. Meer informatie is te vinden op de website van Bibliotheek Kennemerwaard.

Gepland ingezonden