Wandelen door natte Wimmenummer duinlandjes rondom Egmond aan de Hoef 🗓

Liefhebbers van wandelen en natuur kunnen zondag 4 februari weer op pad met de natuurgidsen van IVN door de Wimmenummerduinen. De gidsen nemen deelnemers mee door de natte duinen rondom Egmond aan de Hoef om te laten zien hoe de natuur er voor staat. Staan op deze wandelochtend de landjes nog steeds onder water na alle regenval? Laat de lente zich toch al hier en daar zien?

De gidsen wachten de deelnemers op bij het informatiebord aan het einde van het Nachtegalenpad in Egmond aan de Hoef. De wandeling start om 10:30 uur duurt ongeveer twee uur. Het parcours is best pittig en hier en daar geaccidenteerd, met smalle paadjes en mul zand. Deelnemers dienen zelf een toegangskaart voor het Noord-Hollands Duinreservaat van het PWN te kopen via de website van het PWN.

De missie van het Instituut voor natuureducatie (IVN) is om de mensen in contact te brengen met de natuur. Een bijdrage van 3 euro per persoon, contant te betalen, wordt op prijs gesteld. Wandelaars dienen zich van tevoren aan te melden via e-mail: wimmenumnkl@gmail.com. Opgeven kan tot en met zaterdag 3 februari. Meer op ivn.nl/afdeling/noord-kennemerland/.

Gepland ingezonden