Ga op wintersport in eigen land op schaatsbaan De Meent in Alkmaar 🗓

Tijdens de voorjaarsvakantie verzorgt Alkmaar Sport het IJsplein op schaatsbaan De Meent. Van maandag 19 februari tot en met vrijdagmiddag 23 februari wordt de 400-meterbaan omgetoverd tot een gezellige plek voor families. Op de ijsbaan is tijdens het familieschaatsen van alles mogelijk. Bezoekers mogen een eigen sleetje meenemen en Alkmaar Sport biedt diverse spellen aan op het ijs. Het programma varieert gedurende de week.

Er zijn materialen om te curlen, er zijn fietsjes beschikbaar voor icebiken en er kan ijshockey gespeeld worden. Ook verzorgt schaatsschool InBalans schaatslessen. Tijdens het familieschaatsen in de middag is het niet mogelijk om rondjes te schaatsen of te trainen. Recreatieschaatsers kunnen in de ochtend en avonden hun rondjes draaien op de schaatsbaan.

In de ijshal klinkt gezellige discomuziek uit de speakers en discolampen verlichten de hal. En na een dagje wintersport in eigen land kunnen de bezoekers in het restaurant genieten van warme chocomel met slagroom.

Informatie over openingstijden en tarieven tijdens de voorjaarsvakantie is te vinden op de website van De Meent. Schaatsten zijn  eventueel te huur bij FortysixSports in De Meent.

van tot
Gepland sport ingezonden