Bibliotheek Alkmaar-Centrum lanceert creatieve schrijfclub voor jongeren 🗓

Dinsdag 27 februari gaan ze van start: schrijfclub De Keet. De bibliotheek organiseert een reeks bijeenkomsten voor  jongeren vanaf 17 jaar die het leuk vinden hun gedachten op papier te zetten. Tussen 19:30 en 20:30 uur kunnen ze ontdekken of schrijven iets voor hen is.

Met korte opdrachten in verschillende genres leren de jongeren ideeën te bedenken en leren ze hun eigen creativiteit verder te ontwikkelen. Samen ontdekken ze de magische wereld van woorden en verhalen. In de schrijfclub staan creativiteit en plezier centraal. Iedereen is welkom, van een ervaren schrijver of een beginneling die wil ontdekken wat er in zijn pen schuil gaat .

In de schrijfclub maken de cursisten kennis met allerlei creatieve schrijfaspecten. Onderwerpen zoals karakterontwikkeling, dialoog, flashbacks en cliffhangers komen aan bod.

De schrijfclub komt iedere laatste dinsdag van de maand samen van 19:30 tot 20:30 uur in de bibliotheek in Alkmaar Centrum aan de Gasthuisstraat 2. Deelname is gratis. Aanmelden kan  de website van de bibliotheek Noord-Kennemerland.

Gepland ingezonden