Gegarandeerd plezier voor kinderen tijdens voorjaarsactiviteiten van Dijk en Waard Sport 🗓

Een voorjaarsvakantie vol activiteiten, dat is wat Dijk en Waard Sport B.V. wilde bereiken voor kinderen en dat is gelukt. Van maandag 19 tot en met vrijdag 23 februari is het dikke pret op meerdere sportlocaties in Dijk en Waard. Zo worden een spelletjesochtend, kinderspeeltuin en een stormbaan georganiseerd. Gegarandeerd plezier voor kinderen van iedere leeftijd.

Het sportbedrijf trapt de voorjaarsvakantie op maandag 19 februari af met een leuke spelletjesochtend voor kinderen tussen de 6 en 14 jaar in de bibliotheek van Langedijk. Er worden veel spellen aangeboden maar ze mogen zelf ook spelletjes meenemen. Voor de snelle kinderen die veel energie hebben is er dinsdag 20 februari een stormbaan-spektakel. In Sporthal Deimos wordt daarvoor de langste indoorstormbaan van Nederland opgezet.

In Sporthal Waardergolf kunnen kinderen op woensdag 21 februari kennismaken met Speel-o-theek De Zusjes. Een variatie van speelgoed voor grove of fijne motoriek, het is er allemaal. Donderdag 22 februari zijn er voor kinderen de Olympische Spelen. Of nou ja, een kleine versie daarvan voor de leeftijden van 6 tot en met 12 jaar. Naast de spelen worden er ook sportieve clinics gegeven door specialisten.

Kinderen van groepen 3 tot en met 8 kennen de gymles ‘James Bond’ vast wel. In Sportzaal Mayersloot wordt dit spel als afsluiter van de vakantie op vrijdag 23 februari uitgeoefend. Verdeeld over drie groepen mogen de kinderen een uur lang boeven afgooien of juist zoveel mogelijk goudstaven stelen.

Meer informatie over de precieze tijden en prijzen is te vinden op de website van Dijk & Waard Sport.

van tot
Gepland sport ingezonden