Maak kennis met de theatermakers van de toekomst in theater De Drukkerij 🗓

Cultureel gezelschap Karavaan brengt van donderdag 7 tot en met zaterdag 9 maart de tweede editie van Springtijd in Theater de Drukkerij in Alkmaar, in de voormalige drukkerij aan de Edisonweg. Drie dagen lang theater van een nieuwe generatie makers, ontmoetingen en napraten. Op één avond kunnen bezoekers getuige zijn van twee theatervoorstellingen én genieten van lekker eten met elkaar aan lange tafels.

Tijdens de eerste twee dagen is er een programma voor makers en een publieksprogramma. De dagen voor de makers zijn gericht op het vergroten van kennis, het verbreden van het netwerk en verdieping. Parallel aan de voorstellingen organiseert Karavaan diverse verdiepende programma’s voor jonge theatermakers.

Op 7 en 9 maart staat de voorstelling ‘All Inclusive’ op de planken. In ‘All Inclusive’ volgt de bezoeker de verschillende personages aan boord van een gigantisch cruiseschip genaamd ´The Scarlet Lady´. Een schip waar slechts een deel van de samenleving neer mag strijken en waar de geprivilegieerden zich schaamteloos verhouden tot de rest van de wereld.
Verder is er op 8 maart de voorstelling ‘My Black Future’,een performance van hoopvolle toekomstbeelden. Het is een solovoorstelling van de getalenteerde maker Melvin Aroma.

Voor rest van het programma kunnen geïnteresseerden terecht op de website van Karavaan. (foto: Moon Saris)

van tot
Gepland ingezonden