Vrienden van de wijn presenteren zich in de Grote Kerk 🗓

In het weekend van 22,23 en 24 maart kan er in Alkmaar volop geofferd worden aan Bachus. De Grote Kerk is dan het toneel van een grote wijnbeurs, opgefleurd met amuses en muziek.

Op het wijnevent ‘Vini Amici’ kunnen bezoekers een keuze maken uit 300 soorten wijn uit vele windstreken. Daarnaast is er op ‘Vini Amici’ ruime keuze uit bijpassende amuses of kleine gerechten van vertrouwde en bekende restaurateurs uit Alkmaar en omgeving.

Tot slot treden er diverse artiesten en diskjockeys op. Vrijdagavond is er Italiaanse muziek door Davide la Cara. Zaterdag staat in het teken van Spanje met een optreden van Javi Escalera. Zondag kan het publiek genieten van Franse chansons door zangeres Davine. Huis DJ Michael Admiraal speelt iedere festivaldag voor en na de optredens.

Toegangskaarten kosten 16 euro inclusief een haakje in de garderobe en een Vini Amici glas met bubbels en zijn te bestellen op de website van Vini Amici. Openingstijden zijn op vrijdag en zaterdag van 16:00 tot 23:00 uur en op zondag van 14:00 tot 21:00 uur. (foto: Pexels.com/Jill Burrow)

van tot
Gepland ingezonden