Moeders zwemmen gratis op Moederdag in De Beeck Bergen 🗓

Moeders mogen op Moederdag 12 mei gratis baantjes trekken in zwembad De Beeck in Bergen.  Beide baden zijn geopend en er ligt allerlei speelmateriaal in het bad. Op deze dag geven de badmeesters ook een gratis cursus in zeemeerminzwemmen voor moeders en hun dochters en/of zonen.

Zeemeerminzwemmen is voor zowel jongens als meiden een magische ervaring. Regelmatig krijgt De Beeck van ouders de vraag of zij ook niet eens een staart kunnen proberen en mee kunnen zwemmen tijdens de zeemeerminlessen. Op Moederdag kan dat nu. In sessies van een half uur kunnen moeders met hun kind heerlijk als zeemeermin bewegen door het water.

Er zijn kleurrijke staarten beschikbaar in zowel kindermaten als voor volwassenen. Na het aantrekken van de staart is iedereen vrij hoe te bewegen door het water. In het bad liggen verschillende materialen als zeewier en ringen en ook staan er poortjes onder water om als een echte zeemeermin of zeemeerman doorheen te zwemmen. De badmeester geeft tips en adviezen.

Moeders zijn zondag 12 mei tussen 9:00 en 15:00 uur gratis welkom bij De Beeck. Interesse in een zeemeerminsessie? Reserveer dan tijdig de staarten via de kassa van het zwembad, op 072 3034012. Er zijn staarten voor zowel moeder als kind beschikbaar om 11.00 uur, 11.30 uur, 13.00 en 13.30 uur. Voor kinderen die met hun moeder mee willen zwemmen is een B-diploma verplicht. Meer informatie is te vinden op de website.

Gepland ingezonden