Nieuwe Loop-Mee wandelgroep vanaf wijkcentrum de Daalder 🗓

Vanaf dinsdag 21 mei start Sport Vitaal een nieuwe Loop-Mee wandelgroep. Elke dinsdag om 09:30 uur vertrekken de deelnemers vanaf wijkcentrum De Daalder aan de Johanna Naberstraat 77B voor een wandeling van tussen de vijf en zes kilometer door de prachtige omgeving van Alkmaar.

Een sportcoach van Alkmaar Sport zorgt voor deskundige begeleiding. Voor belangstellenden die de sfeer van de wandelgroep wil proeven is er een gratis proefles. Aanmelden kan via de website van Alkmaar Actief. Sport Vitaal, bekend om haar diverse wandelgroepen in Alkmaar, breidt haar aanbod verder uit met deze nieuwe wandelactiviteit waardoor er voor elke inwoner van Alkmaar een passende wandelgroep in de buurt is.

Alle informatie over het wandelaanbod is te vinden op de website van Alkmaar Actief. Aanvragen kunnen worden ingediend via een email naar sportvitaal@alkmaarsport.nl of telefonisch via 06-28510517. Na de proefles bedragen de kosten 1,50 euro per keer. Daarnaast is het ook mogelijk om een voordelige strippenkaart aan te schaffen bij de wandelbegeleider. Deze kost 11 euro en daarvoor kunnen deelnemers elf keer meestappen.

Gepland ingezonden