Beleef de sfeer van Hawaii en Ibiza bij zomerse koopavond Rataplan 🗓

De kringloopwinkels van Rataplan in Alkmaar en Heerhugowaard houden op vrijdag 31 mei een VIP-koopavond. Deze speciale avond belooft een unieke combinatie van gezelligheid en duurzaamheid te worden waarbij de sfeer van Hawaii en Ibiza centraal staat.

De deuren zijn geopend van 18.00 tot 21.00 uur. Tijdens deze speciale koopavond kunnen klantenpashouders gebruik maken van een eenmalige kortingsvoucher van twintig procent korting op de gehele aankoop. Ook krijgen zij dubbele spaarpunten. Zo kunnen zij nog sneller sparen voor mooie beloningen zoals kortingen, koffie met gebak of een donatie van 5 euro aan stichting KiKa, die zich inzet voor kinderen met kanker.

Op deze avond komen duurzaamheid, hergebruik en creativiteit samen. Er is geen verplichte dresscode, maar het dragen van een bloemenblouse of Ibiza-look wordt zeker gewaardeerd. Zo komen klanten direct in de stemming en kunnen zij genieten van een mocktail, gezellige muziek, lekkere hapjes en unieke kringloopvondsten. Wanneer klanten klaar zijn met koopjesjagen, kunnen zij nog plaatsnemen bij de workshop upcycling. Hier wordt bijvoorbeeld een vaas gepimpt, of een krans van oude boeken gemaakt.

Gepland ingezonden