Yoga & mindfulness retraite dag bij Dopersduin Schoorl 🗓

Tot rust komen, bewegen en bezinnen in de Schoorlse Duinen. Rhodes Selhorst organiseert zondag 30 juni bij het doopsgezind broederschapshuis ‘Dopersduin’ een retraite dag. Om de dag betaalbaar te houden brengt Rhodes alleen onkosten in rekening.

Rhodes Selhorst heeft een yogapraktijk in Groningen, maar komt oorspronkelijk uit Bergen. Ze is de dochter van kunstenaar Ad Selhorst. Rhodes vindt de duinen nog altijd een mooie plek om in balans te komen. “We wisselen yoga, mindful movement, mindfulness, en deep listening af met een korte stiltewandeling in de duinen”, vertelt Rhodes. “We verblijven op een prachtige plek in Schoorl ‘Dopersduin’ met veel ruimte en natuur. De duinen en de zee liggen aan onze voeten en we hebben een mooie ruime en intieme kerkzaal tot onze beschikking. Iedereen die behoefte heeft om op een praktische manier, met beiden benen op de grond tot zichzelf wil komen is welkom!”

“In mijn yogapraktijk in Groningen combineer ik de hatha yoga en mindfulness”, vervolgt Rhodes. “Mijn werk als yogadocent is gebaseerd en sterk beïnvloed door mindfulness en de belichaming daarvan. Ik verdiepte mij op dit speelvlak o.a. met een professionele vorming bij Prof. Edel Maex in zijn stresskliniek in Antwerpen.”

De retraite dag duurt van 10:00 tot 17:00 uur en kost 60 euro. Dat is inclusief, koffie / thee, lekkers en een vegetarische lunch. Wie er een weekendje weg van wil maken kan terecht bij Rhodes voor een aantal low-budget adressen. Meer informatie op yoga-groningen.nl.

Gepland ingezonden