Gratis sportplezier door heel de Hoornse Vaart bij inzameling voor kinderafdeling ziekenhuis 🗓

Alkmaar Sport N.V. bestaat 10 jaar en dat viert het sportbedrijf groots met een spetterende inzamelingsdag voor de kinderafdeling van het Noordwest ziekenhuis in Alkmaar. Zondag 16 juni wordt er bij sportcomplex Hoornse Vaart een middag vol sportief plezier georganiseerd. Meedoen is gratis, maar een bijdrage voor de kinderafdeling wordt enorm gewaardeerd.

Sportcomplex Hoornse Vaart is op zondag de 16e vrij toegankelijk om in de baden te zwemmen en om in het outdoorpark te klauteren, maar er is nog veel meer te doen. In het zwembad liggen opgeblazen luchtkastelen en stormbanen en er worden door het complex heen allerlei clinics georganiseerd. Bezoekers kunnen in het zwembad meedoen aan clinics synchroonzwemmen, waterpolo, ouder-kindzwemmen, diverse soorten aquafit (DAW) en een clinic duiken (OSV ORCA). Verder zijn in het complex clinics tafeltennis (Ping Pong Alkmaar), turnen (Saturna), judo (Beentjes Judo), schermen (Holland Schermen), drakenbootvaren (United Dragons) en salsa dansen (Sizzling Salsa).

De inzamelingsdag duurt van 13:00 tot 16:00 uur. De activiteiten zijn allemaal gratis, maar inschrijven voor de clinics is wel nodig. Meer info via alkmaarsport.nl/actie-juni. Doneren kan bij de donatiebox in het sportcomplex en via alkmaarsport.nl/10jaar. (foto: Alkmaar Sport)

Gepland sport ingezonden