Sta stil bij inzet van Nederlandse militairen tijdens Veteranenavond Heerhugowaard 🗓

Sta stil bij de inzet van de Nederlandse militairen in het verleden, maar ook de vredesoperaties die nu in verschillende delen van de wereld plaatsvinden. 

Elk jaar worden de oudgedienden bedankt tijdens de Veteranendag. Maar niet alleen landelijk wordt hier aandacht aan gegeven; ook lokaal. Tijdens de Veteranenavond 5 juli in Dijk en Waard zijn veteranen uit de gemeente welkom bij de bijeenkomst van 17:00 tot 23:00 uur in De Binding in Zuid-Scharwoude.

Ook inwoners kunnen deze dag hun waardering uiten op de zogenaamde ‘Wall of Honour’. Daarvan worden er twee geplaatst, in de centrale hal van het gemeentehuis en in De Binding. Op een zeildoek kun je een witte anjer spelden en een bijbehorende tekst toevoegen.

Dijk en Waardse veteranen zijn van harte welkom tijdens de Veteranenavond. Ook als je niet geregistreerd bij de Stichting Veteraneninstituut of nog actief in dienst bent, kan je met je introducee komen. Meld je voor 25 juni aan bij Tamara Poncin-Udo via 072-5755555 of mail naar kabinetszaken@dijkenwaard.nl. (foto: AGHeeremans Photography)

Gepland ingezonden