Fitwow organiseert groot Zumba Evenement in Sportcomplex Hoornse Vaart 🗓

Fitwow Sportstudio organiseert zondag 14 juli een groot Zumba Evenement in het Alkmaarse sportcomplex Hoornse Vaart. De hele dag is er zumba te beleven met lessen en masterclasses. Gastvrouw Wendy Dance verwacht ongeveer 150 mensen uit heel Europa.

Zumba is zowel dansen als sport. Afhankelijk van het niveau, wordt er op variërende intensiteit bewogen op latin muziek. Een uitstekende conditietraining met focus op coördinatie en ritme op aanstekelijke muziek.

Tijdens het Zumba Evenement verzorgen de in het wereldje bekende instructeurs Alina Duma, Rafaella Tala, Adela Iacob en de Brothers Twinz (Giovanna Amvrosiatos & Daniel Garcia) masterclasses voor iedereen die van zumba houdt. Zumbastore Nederland heeft een stand met onder andere zumba kleding. ‘s Ochtends is er al een workshop, maar die is speciaal voor ZIN instructeurs.

De middag met masterclasses duurt van 13:30 tot 17:30 uur en kaartjes kosten 42,50 euro. Tickets voor groepen van zes gaan voor 160 euro. Bestellen en meer informatie op fitwow.nl.

Gepland sport