De Diamonds in Alkmaar zoekt nieuwe clubleden: “Kom gezellig bij ons biljarten!”

‘De Diamonds’ in Alkmaar is een gezellige biljartvereniging die alweer bijna 40 jaar bestaat, maar toch is het ledental door de tijd heen langzamerhand gedaald. “Door ziek, zeer en overlijden”, licht Nick Hof toe. “Heel graag zouden wij weer nieuwe leden aantrekken voor onze vereniging.”

De basis van De Diamonds is biljartcentrum De Viaanse Molen aan de Havinghastraat 13. “Gezien de ligging richten wij ons op mensen uit Alkmaar en de gemeenten Bergen, Heiloo en Dijk en Waard”, aldus Nick Hof. “De biljartvereniging is aangesloten bij de KNBB in district Noord-Holland Midden en is een fijne vereniging voor de wat gevorderde biljarter met een gemiddelde tussen 2,00 en 6,00 moyenne.” Maar iedereen is welkom.

De clubleden spelen iedere maandag van 19:00 uur tot rond 23:00 uur. “Er worden clubroosters libre gespeeld op maximaal vier biljarttafels in een goede ongedwongen sfeer met een drankje en hapje erbij”, vervolgt Hof. “Nieuwe leden zijn zeer welkom, materiaal is aanwezig in de biljartzaal.”

Nieuwsgierige biljarters kunnen twee weken vrijblijvend meespelen. Wie daarna lid wordt van De Diamonds (en eventueel de biljartbond) is ook welkom om vrij te spelen op de woensdagmiddag en de zaterdag. Meer informatie is te vinden op biljarteninalkmaar.nl. (foto: biljartcentrum De Viaanse Molen)