Zomer BiebStart in Bergen en Langedijk: voorlezen en meer voor de kleintjes 🗓

Kinderen al jong laten starten met het luisteren naar verhalen en het zelf lezen draagt bij aan hun leesvaardigheid, algemene ontwikkeling, fantasie en meer. Daarom heeft Bibliotheek Kennemerwaard ‘BiebStart’ in het leven geroepen voor de kleintjes tot 4 jaar oud. Later deze maand start Zomer Biebstart in de bibliotheken van Bergen en Langedijk.

Tijdens de Zomer BiebStart worden boekjes voorgelezen en aansluitend zijn er leuke en gezellige activiteiten die meteen ook bijdragen aan de ontwikkeling van de kleintjes. Denk aan spelletjes doen en samen liedjes zingen. Sowieso zijn de bijeenkomsten mooie gelegenheden voor ontmoetingen tussen peuters en tussen hun ouders.

Vanaf 23 juli is er Zomer Biebstart op vijf dinsdagochtenden in de Bergense bieb en vijf woensdagochtenden in de Langedijker bibliotheek, telkens van 10:00 tot ongeveer 11:00 uur. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Kijk voor het programma op bknw.nl/agenda of volg BiebStart op facebook.com/BiebStart/ voor leuke (voorlees)tips en al het nieuws rond Biebstart. (foto: Bibliotheek Kennemerwaard)

van tot
Gepland ingezonden