Alkmaarsche Boys gastheer voor oefenduel AZ – KV Kortrijk 🗓

Alkmaarsche Boys is populair over de grens. Vooral Belgische clubs komen op bezoek voor trainingsstages en oefenwedstrijden, maar van verder weg komen ze ook. AZ speelde echter nooit op Sportcomplex Overdie. Dat verandert komende zaterdag. De selectie van de Alkmaars-Zaanse profclub speelt dan een oefenwedstrijd tegen KV Kortrijk.

Inmiddels voor het vierde jaar op rij is Alkmaarsche Boys gastclub voor elftallen uit binnen- en buitenland. Bologna, Anderlecht, FC Utrecht en Alanyaspor, om maar een paar namen te noemen. Dit jaar kwam AEK Athene al op stage, nu worden de velden gebruikt door KMSK Deinze en volgende week komt PAS Lamia uit Griekenland.

Alkmaarsche Boys is blij dat de plaatselijke trots AZ voor het eerst naar Overdie komt. Na succesvolle oefenduels tegen AEK Athene, FC Nordsjaelland en Excelsior, speelt de selectie zaterdag tegen de Belgische eersteklasser KV Kortrijk.

De wedstrijd begint om 14:00 uur en er zijn nog kaarten te koop via az.nl of via het AZ Fancentrum. De kaartverkoop sluit vrijdag om middernacht, er zijn dus bij de ingang geen kaartverkoop. Alkmaarsche Boys en AZ sporen supporters aan om niet met de auto te komen, omdat het parkeerterrein niet groot is. (foto: aangeleverd)

Gepland sport ingezonden