Focus weg bij DAW-heren nu degradatie uitgesloten is

De waterpolomannen van DAW moesten dit weekend een dagje later spelen dan normaal en daardoor wisten ze van tevoren al dat het verblijf in de 3e Bondsklasse B niet meer in gevaar kon komen. Met de druk van de ketel werd matig gespeeld. De Futen uit Amstelveen wonnen eenvoudig met 11-5.

DAW begon zwak aan de wedstrijd en omdat er ook voor de bezoekers niet veel op het spel stond, ontstond een gezapige wedstrijd. Het eerste kwart eindigde in een 2-1 achterstand en het ging van kwaad tot erger. De Futen liepen in de tweede periode uit naar 6-1.

Gedurende de derde periode werd, net als in het eerste, weinig gescoord en de ruststand kwam uit op 8-2. Het laatste kwart werd eindelijk weer meer gescoord maar spannend werd het niet. DAW ging naar huis met een eindstand van 11-5.

Heren 1 van DAW staat zevende met 25 punten uit 20 wedstrijden. De laatste twee ploegen in de 3e Bondsklasse B vormen in de twee laatste wedstrijden geen bedreiging meer.