Alkmaarse broedplaatsen en gemeente houden meet-ups over culturele broedplaatsen 🗓

De Alkmaarse culturele broedplaatsen en de gemeente Alkmaar nodigen iedereen uit voor een meet-up over de toegevoegde waarde van broedplaatsen. De eerste is inmiddels geweest in HAL25. Er staan nog twee bijeenkomsten gepland op maandagmiddag 20 april en 15 juni. Diverse sprekers komen aan het woord en aansluitend is een interactief gedeelde, waarin aanwezigen hun steentje bij kunnen dragen.

Tijdens de eerste meet-up sprak Jeroen van Erp over de wetenschap van de waarde van broedplaatsen. Eva de Klerk vertelde over de praktijk van de waarde van broedplaatsen. Jeroen is hoogleraar Concept Design aan de TU Delft, creatief strateeg achter Fabrique en voorzitter van de Dutch Creative Council. Eva is bottom-up projectontwikkelaar en oprichter van broedplaats de NDSM-werf in Amsterdam.

De meet-ups duren van 14:00 tot 17:30 uur, inloop is vanaf 13:30 uur. Meer informatie is de vinden op Facebook. Aanmelden gaat via ivanbruxvoort@alkmaar.nl. Klein detail: in het kader van duurzaamheid blijft de verwarming uit.

Gepland nieuws algemeen