Regionale artiesten laten Podium Victorie bruisen op het Alkmaar Eigenste festival 🗓

Voor de elfde keer treedt op zaterdag 27 januari een keur aan muzikanten en DJ’s op in Podium Victorie tijdens ‘Alkmaars Eigenste’. Vanaf 19:00 uur zijn er non-stop optredens in de poptempel aan de Pettermerstraat, waarbij zelfs een van de kleedkamers wordt omgetoverd tot een podium onder de noemer ‘de bezemzaal’.

Met tientallen acts op meerdere podia toont het gezellige showcasefestival de diversiteit aan talent die voortkomt uit de regio Alkmaar. Van hiphop tot indie, van R&B tot rock, en van dj’s tot songwriters: op Alkmaars Eigenste komt het allemaal samen. De meer dan 30 acts spelen hun eigen werk in alle hoeken en gaten van poppodium Victorie. In de programmering staan jonge bands naast ouwe rotten en worden nieuwe muzikale samenwerkingen live uitgeprobeerd. Gemene deler is de passie voor muziek en het enthousiasme om op te treden, waarbij de energie van de podia spat.

De deuren van Victorie gaan om 18:30 uur open en de muziek stopt om 03:00 uur in de nacht. Early Bird tickets kosten 9,95 euro podiumvictorie.nl. Aan de deur kost een kaartje 15 euro. Jongeren onder de 18 kunnen een gratis ticket bemachtigen.

van tot
Gepland kunst & cultuur ingezonden