RADIO: Shay uit Oudkarspel levert ruim 120 kerstbomen in

De jeugd in Dijk en Waard is tijdens de kerstvakantie al druk in de weer geweest met het inleveren van kerstbomen. Shay uit Oudkarspel was verreweg het meest fanatiek. Vanuit heel zijn dorp bracht hij met zijn skelter meer dan 120 bomen naar het afvalstation. Daarmee verdiende hij ruim 60 euro. Vanaf zaterdag zamelt de gemeente kerstbomen in op 14 plekken in Dijk en Waard, tegen een beloning van 50 cent per stuk.

 

In Dijk en Waard zijn, naast de zelf ingeleverde kerstbomen bij de afvalscheidingsstations, al ruim 500 kerstbomen opgehaald. Bij twintig bomen of meer komt afvalbeheer, na het maken van een afspraak via de Afvalwijzer, langs om de bomen op te halen. De jeugd is in de kerstvakantie al enthousiast van start gegaan en een zakcentje rijker!
🙌Zo haalde Shay op de skelter in Oudkarspel ruim 120 kerstbomen op. En Renzo uit Heerhugowaard ging samen met zijn broer door weer en wind om 40 kerstbomen op te halen! En zo zijn er vast nog meer toppers bezig (geweest) in Dijk en Waard 👏
👉 Kerstbomen inleveren op zaterdag 13 januari
Lever op zaterdag 13 januari op diverse locaties ook je kerstboom in en ontvang 50 eurocent per boom. Bekijk alle inleverlocaties via > www.dijkenwaard.nl/afval/kerstbomen.
♻️ Of breng je kerstboom naar één van de afvalscheidingsstations en ontvang ook daar 50 eurocent per kerstboom.