Soul-latin-jazz koffieconcert met Anne Chris in Koedijker Centre of JOY 🗓

Centre of JOY in Koedijk is zondag 11 februari decor voor een intiem duo-concert van Anne Chris en Maurice Rugebregt. De in Alkmaar geboren jazz, pop en soul zangeres en de Nijmeegse gitarist brengen zelfgemaakte nummers, te vinden op haar nieuwste album ‘Together’.

Anne Chris viert dit jaar haar 20-jarig jubileum. Ze houdt een tournee en wordt afwisselend vergezeld muzikanten waarmee ze met veel plezier en liefde de afgelopen jaren heeft opgetreden en muziek heeft geschreven. Eén van die musici is Maurice Rugebregt, een echte meester-gitarist die vooral thuis is de genres jazz, Braziliaans, soul en pop. Hij en Anne Chris schreven meerdere liedjes voor haar album ‘Together. De Amsterdamse zangeres heeft inmiddels vijf albums op haar naam staan, en heeft ook internationaal opgetreden.

“‘Together’ is wederom een prachtig album van deze geweldige zangeres en haar begeleiders. Een aanrader”, schreef Maxazine.

Het koffieconcert begint om 11:30 uur en toegang kost 17,50 euro, inclusief koffie en thee. Tickets zijn te koop via info@healing-music.nl. Meer info over Anne Chris en haar muziek is te vinden op annechris.com en over het Koedijker Center of JOY van Martine Nijenhuis op healing-music.nl.

Gepland kunst & cultuur ingezonden