RADIO ton voor zwembad De Bever

De gemeente Dijk en Waard heeft 100.000 euro betaald voor de overname van zwembad De Bever in Sint Pancras. De fractie van 50 Plus wilde het exacte bedrag weten toen wethouder John Does liet weten dat de kosten voor overname zouden meevallen. Het zwembad is overgenomen van de failliete Stichting Social Leisure.

Eind december bereikte de gemeente al overeenstemming met de curator van Stichting Social Leisure. Deze organisatie die verantwoordelijk was voor de exploitatie en het beheer van verschillende sportaccommodaties in de voormalige gemeente Langedijk, kon haar financiƫle verplichtingen niet meer nakomen en werd enkele weken eerder failliet verklaard.

Lees ook: Duidelijkheid over lot medewerkers Stichting Social Leisure. Zwemlespakketten en abonnementen Duikerdel blijven geldig

Over de kosten die de gemeente moest maken om de opstallen en inventaris van SSL over te nemen, was echter weinig meer bekend dan dat wethouder John Does had verklaard dat deze zouden meevallen. Van der Starre nam hier geen genoegen mee en stelde hier begin deze maand vragen over.