RADIO Gashandel overname

GP Groot neemt Gashandel Zoon uit Heiloo over. Gashandel Zoon is opgericht in 1926 en zat ooit aan het Stationsplein in het centrum van Heiloo. Het bedrijf handelt in propaan- en reukarm gas en verhuisde ruim 25 jaar geleden naar de Kanaalweg. Het bedrijf zal de activiteiten na de overname nog een half jaar voortzetten. Daarna wordt het bedrijf gevoegd bij de andere gasactiviteiten van GP Groot.

De chauffeur die in dienst is bij Zoon zal voor GP Groot de bezorgklanten blijven bedienen. Hein Zoon, de eigenaar van Gashandel Zoon, blijft in de eerste maanden nog werkzaam voor de onderneming en is blij met de overname. ,,Na bijna een eeuw actief te zijn geweest in de regionale gasmarkt, ben ik blij dat GP Groot de activiteiten voortzet. We hebben altijd prettig met GP Groot samengewerkt.”

Klantennetwerk
GP Groot stelt door de overname haar positie op de regionale gasmarkt te versterken. Pieter Talsma, directeur van GP Groot energie, waartoe GP Groot gas behoort: ,,GP Groot gas bedient met haar vestiging in Amsterdam de Noord-Hollandse markt. De activiteiten van Gashandel Zoon sluiten zowel qua assortiment als werkgebied goed aan bij die van GP Groot gas en zorgen voor een mooie verdichting van het klantennetwerk.”