RADIO vergadering Heiloo Beun Baafje

De gemeenteraad van Heiloo besluit komende maandag wat er gaat gebeuren met zwembad Het Baafje en theater De Beun. Daar is een extra raadsvergadering voor ingelast. Voorafgaand aan de raadsvergadering wordt een commissievergadering gehouden die maar één onderwerp op de agenda heeft. En dat is wat het Heiloo kost om het theater en het zwembad open te houden.

Vanaf half acht is er eerst een commissievergadering over de kosten-batenanalyse die de afgelopen weken is gemaakt voor het openhouden van het zwembad en het theater. In de commissievergadering worden de cijfers besproken. Vervolgens is het de bedoeling dat later op de avond de gemeenteraad besluiten neemt over doorzetten van de exploitatie of sluiting van een van beide of allebei de accommodaties.

Lees ook: Steun voor De Beun: Vrijwilligers zetten zich in om Heiloos theater te redden. ’Maak er een filmhuis van!’

Op 28 maart zullen vele tientallen kinderen uit de hoogste groep van het basisonderwijs en van theater- en musicalscholen optredens verzorgen bij De Beun.

Dan worden ook aan het college van burgemeester en wethouders de handtekeningen aangeboden van mensen die De Beun willen behouden. Een dergelijke actie is begin maart al gehouden voor het open houden van Het Baafje.