Muzikale fietstocht langs vier kerken in de Schermer en Eilandspolder 🗓

Op Tweede Pinksterdag kunnen actieve muziekliefhebbers een muzikale fietstocht maken door de Schermer en Eilandspolder. Onder de naam ‘4 de muziek in de Polder’ worden ze getrakteerd op optredens in een viertal kerken op fietsafstand.

Het  evenement begint op maandag 20 mei om 13:00 uur. Deelnemers kunnen een van de vier kerken als startpunt kiezen. Tot en met 16:00 uur geven artiesten ieder heel uur een muziekuitvoering van ongeveer 25 minuten. De afstanden van 3 tot 5 km maken het eenvoudig om op tijd van de ene naar de andere locatie te fietsen.

In de Protestantse kerk in Stompetoren treedt de band ‘Riddles’ op met Ierse volksmuziek. Verderop in de Grote Kerk van Schermerhorn staat ‘Caspar en friends’ op het podium met romantische klassieke liederen met zang, piano en viool. In de Dorpskerk Grootschermer staat coverband ‘New River’met vocaliste Kaylee Vaalburg. In de Noordeinder Vermaning valt te genieten van het jazzkwintet ‘JazzInDeeD’ met vrolijke en dansbare jazz.

Toegangskaarten kosten 10 euro en zijn aan de deur van de deelnemende kerken te verkrijgen . Reserveren is niet mogelijk, dus wordt aangeraden om telkens op tijd te komen. Meer informatie op de website van de Grote Kerk in Schermerhorn.

Gepland kunst & cultuur ingezonden