Hoogland & Van Amerongen in boekhandel Thomas voor signeersessie 🗓

Zaterdag 15 juni komen de populaire columnisten Rob Hoogland en Arthur van Amerongen naar boekhandel Thomas in Bergen voor een signeersessie. De ‘Foute Jongens’ presenteren hun fonkelnieuwe boek ‘Het Grote Foute Jongens Boek Deel 3’.

De eerste twee Grote Foute Jongens Boeken waren een groot succes. Rob Hoogland en Arthur van Amerongen hebben hun krachten gebundeld. voor een derde deel. Over alle denkbare onderwerpen gieten de heren weer hun satirische sausje: de wereld van de media, drank en drugs, voetbal en sport in het algemeen, de grachtengordel, popmuziek, meisjes, politiek, literatuur, misdaad, leven en dood.

Alkmaarder Rob Hoogland is Nederlands meest gelezen columnist en heeft ruim 9.000 columns voor De Telegraaf geschreven. Arthur van Amerongen is een literaire duizendpoot. Hij won de Nipkowschijf voor de radio, de prestigieuze Prijs voor de Dagbladjournalistiek en werd genomineerd voor de AKO Literatuur Prijs. Samen hebben Hoogland en Van Amerongen een rubriek in HP/De Tijd.

Auteur Marente de Moor schreef het voorwoord voor Het Grote Foute Jongens Boek Deel 3 en zegt daarin onder meer: ‘Wie Van Amerongen en Hoogland naast elkaar leest, ziet Knorretje en Iejoor; het van enthousiasme stotterende varkentje en de goeiige ezel die het allemaal niet meer ziet zitten.’

De signeersessie begint om 13:30 uur en is vrij toegankelijk. Libris-boekhandel Thomas is gelegen aan de Stationsstraat in Bergen.

Gepland kunst & cultuur ingezonden