Finale Vlogfestival wordt feestje met inhoud voor Waardse jongeren 🗓

Het Vlogfestival wordt op zondag 18 februari feestelijk afgesloten met een gratis middag voor Heerhugowaardse jongeren vol muziek én ruimte voor discussie over de toekomst van de eigen stad. Op deze dag kunnen jongeren ook hun ideeën en tips voor de gemeente kenbaar maken.

Vanaf 14.00 uur opent jongerencentrum Kompleks (Beukenlaan 1A) haar deuren voor alle jongeren uit Heerhugowaard. Het evenement is gratis toegankelijk en de programmering staat bol van muzikale optredens van lokale artiesten als Rose Marin, Renee Spijker, Momson en Lurdi. Lange Frans zorgt voor een knallende afsluiting.

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen wordt aan de hand van stellingen gediscussieerd over belangrijke, actuele thema’s. Daarnaast is het mogelijk om met elkaar in een workshop te werken aan een rap over de stad en kunnen jongeren hun mening op camera presenteren.

“Het is voor ons belangrijk te weten wat er bij jongeren speelt, zodat wij hierop kunnen inspelen en keuzes kunnen maken die voor jongeren belangrijk zijn”, aldus burgemeester Blase. “We zijn erg enthousiast over de inhoudelijke bijdrage van de filmpjes die tot nu toe zijn binnengekomen en hopen dat er nog wat mooie inzendingen voor de sluitingsdatum van de wedstrijd worden toegevoegd.”

Aanmelden voor deze middag kan via vlogfestival@heerhugowaard.nl

Gepland nieuws algemeen gemeente