Samen eten en drinken voor het goede doel: ‘Alkmaar Proeft Bier’ 🗓

Zes gangen, zes bieren en daar de allerbeste bedoelingen bij: ‘Alkmaar Proeft Bier’ is een benefietavond, waarvan de opbrengst ten goede komt aan kinderen in de regio, die door geldtekort minder vanzelfsprekend mee kunnen doen aan alles wat Alkmaar en omgeving te bieden hebben. “Samen iets terug doen voor de maatschappij onder het genot van een proeverij en live entertainment!”

De opbrengst van Alkmaar Proeft Bier wordt beschikbaar gesteld aan Stichting Van Hilten Fonds Alkmaar. Deze stichting zorgt ervoor dat het geld op een goede manier wordt besteed aan jonge Alkmaarders die wel wat extra’s kunnen gebruiken. Tafels voor 10 personen kosten 1.500 euro, er zijn ook halve tafels te boeken.

Wie zo’n tafel boekt kan rekenen op een gezellige avond vol smaak. “Door lokale ondernemers is er een heerlijk zesgangenmenu samengesteld”, schrijft de organisatie. En ‘uiteraard’, want dat zit al in de naam, worden daar zes smakelijke bieren bij geserveerd. Maar er zijn ook live-optredens en er is een veiling met unieke kavels om op te bieden.

Alkmaar Proeft Bier vindt plaats op vrijdag 17 november in Hal 25. De avond begint om 17:30. Voor meer informatie zie de website van Alkmaar Proeft Bier. (foto: Facebook / Alkmaar Proeft Bier)

Gepland nieuws algemeen